3 farklı hava durumu uygulaması

1) Hava Durumlu Saat (Weather Clock)
Weather Clock, şık tasarımlara sahip 50’den fazla widget özelliği bulunan, ayrıntılı günlük hava durumu ve saatlik detaylarıyla birlikte sade, basit ve kullanışlı bir arayüze sahip, gece ve gündüz için farklı renkte tasarımları olan bir hava durumlu saat uygulaması.
Samsung Galaxy S4, S5 ve Galaxy Note 3 cihazları için termometre özelliği, özel bildirim ve widget seçenekleri de sunuyor. Ayrıca uygulamayı, canlı arkaplan ve notification (bildirim) olarak da ayarlayabilirsiniz. Bu şık ve basit uygulamayı menünüzde muhafaza etmenizde yarar var.

2) Weather Rise Saat
Diğer bir uygulamamız yine sade, şık ve göz doldurucu tasarımıyla ön planda olan bir hava durumu uygulaması.
Tabletler için uyumlu, 30’un üzerinde birbirinden iddialı hoş tasarımıyla ilgi çeken widget tasarımları, 20’den fazla notification (bildirim) seçenekleri, basit ve kullanışlı bir arayüz tasarımı, kolay anlaşılır konum bazlı ekran, canlı arkaplan olarak ayarlanabilir, Çok basit bir ayarlar menüsü bulunmakta.

 

3) Termometre Galaxy S4 Free
Tanıtacağımız son uygulama ise, sadece Samsung Galaxy S4’lere özgü olan bir termometre uygulamasıdır. Sıcaklık ölçer, nem ölçer, basınç ölçer gibi özellikleri bulunmaktadır. Ayrıca uygulamanın diğerlerinde olduğu gibi bir sürü widget seçeneği bulunmakta. S4 kullanıcılarına önerilir.

İlk yorumu siz yazın

Makale hakkında düşüncelerinizi paylaşın:

E-Posta adresiniz kesinlikle gizli kalacaktır.


*