HTC ONE M10 geliyor…

HTC’nin geçen yıl çıkardığı telefonlardan kullanıcıların pek memnun olmadığına dair sosyal medya sitelerinden pek çok haber gelmişti.

Kamera kapasitesi ve görüntünün yeterli derecede olmadığının çoğunlukla belirtildiği eleştirilere kulak veren HTC, yeni tanıtımını yapmaya hazırlandığı HTC One M10 ile yaptığı son düzenlemelerden sonra satış rakamlarını tekrardan istediği seviyelere çekmeyi planlıyor. Avrupa’da yer alan teknoloji sitelerinden gelen bilgilere göre HTC One M10’un Nisan ayında satışa sunulması ihtimaller arasında. Yakın zamanda Avrupa’da satışa sunulması beklenen ürünün, ülkemizde ne zaman satışa çıkacağına dair resmî bir açıklama yapılmış değil.

HTC One M10’da olması beklenen özelliklerden biri de, M9 modelinde kullanmış olduğu Snapdragon 810 işlemci yerine 820 modelinin kullanılacak olması. Kullanıcıların en çok rahatsızlık duyduğu batarya sorununa çözüm getirmek içinse, bu kez 3,000 mAh pil ile beraber gelecek.

Mart ayı içerisinde resmiyet kazanması beklenen One M10 modelinde 5.1 inçlik 2K AMOLED ekran, Snapdragon 820 yonga seti, 4GB LPDDR4 RAM, 32GB artırılabilir dâhili kapasite, 12MP çözünürlüğünde UltraPixel arka kamera, lazer tabanlı otomatik odaklama desteği gibi özelliklerin olacağı ifade ediliyor.

1 Yorum

Makale hakkında düşüncelerinizi paylaşın:

E-Posta adresiniz kesinlikle gizli kalacaktır.


*