Güzel bir başlangıç, yeni bir heyecan, yeniden merhaba!

Selâm sana dostum!

Duyduk ki, senin gibi ortaöğretim neslindeki dostlarımız bize biraz gönül koyuyormuş, ‘dergide bize hitap eden şeyler çok az, hep abi ve ablalarımıza hitap ediyorsunuz’ diye. Açıkçası üzülmedik. Aksine sevindik bizden beklentin olduğu için. Zaten aklımızdaydın hep. Ama duyunca sitemini, hemen topladık abileri ablaları, hatta senin gibi bazı gençleri, koyulduk işe. Günlerce, saatlerce süren toplantılar yaptık, geceli gündüzlü kafa patlattık (cidden kafası patlayanlar görülmedi değil, ama patlamadan çatlamıyordu ve ortaya güzel şeyler çıkmıyordu), sürekli irtibat hâlinde olup aylarca uğraştık. Tabi ki senin içindi tüm bunlar. Ortaya çok güzel şeyler çıktı diye düşünüyoruz. Ama önemli olan senin fikrin. Şu sayfaları çevirip, sadece sana özel olan çalışmalara bakıp, bize dönüş yapmanı istiyoruz. Hatta ve hatta bu bölümün adını sen koy istiyoruz. Dergiyi eline alır almaz o kıymetli vaktinden biraz ayır; oku, incele, hatta götürüp arkadaşlarına göster, beraber düşünün üzerinde, sonra da yaz bize karar verdiğin başlık önerini. Düşünsene bu bölümün adını senin koyduğunu, çok heyecanlı değil mi yaa?

Ha, bi de ne dicez, bu bölümde gördüklerinle sınırlı değil çalışmalarımız. Sürprizli çalışmalar hazırlamaya devam ediyoruz. Çok müthiş bir ekibimiz var, nasıl heyecanlı, nasıl gayretliler bir görsen! Bazı sayfalarda özenle hazırlanmış logolar ile karşılaşacaksın. Bunların devamı gelecek inşaallah. Ve hatta senin göndereceğin çalışmaları da bekliyoruz. Belki bir logomuzu da sen tasarlar, bize sürpriz yaparsın! Ne dersin?

Hadi katıl bize, burada sonsuz gençliğe götüren şeyler var. Gençliğini seven gelsin 😉

 

BÜNYE

Sahibi:
Hepimizin Adına Sen

Ekip Yürütmeni
Genç Yorum Adına Ben

Yazı/Çizi İşleri:

Huriye                          Neslinur
Müberra               Nuriye Sultan
Melike Nursultan        Edibenur
Emine Sultan                    Seren
Beyza                               Merve
Büşra                          Handenur
Ayşenur                          Şulenur
Eslem                               Şüheda
Burak                               Hakan

Ehem: Logo çalışmalarıyla bize katkı sağlayan Huriye, Eslem, Beyza ve Meryem’e, “Zürefa” sayfası tasarımı için MY’ye ve ona yardım eden ENÜ, MM ve NSK’ya çokça teşekkür eder, tebriklerimizi sunarız…

İlk yorumu siz yazın

Makale hakkında düşüncelerinizi paylaşın:

E-Posta adresiniz kesinlikle gizli kalacaktır.


*