2017 HAZİRAN – KEÇELİ’DEN SİZE

Selamünaleyküm Keçeli Kardeş.
Buralara Ramazan geldi. Ramazan, ruh için vakt-i sürur-u safaa. E okul da yok, hâliyle beden de dinlenmek ister. Sakın dert etme, “Yha Ramazan da geldi okul da bitti, şimdi bu günler nasıl geçicek? Ne yapıcam ben Allahım!” dememen için sana birbirinden güzel muhteviyyatıyla Keçeli’yi sunuyorum. İstediğin yazıdan başlayabilirsin.

Bu ay yine, “Her Helden” çalmayı unutmadık, oku bence. İftardan sonra o mis tavşankanı çayını yudumlarken yalnız kalma diye “Çay Saati”i hazırladık. Okulun bitebilir, ama “Eskimez Yazı” derslere tam gaz devam ediyor, hadi sen de katıl. Bu güzel tatil zamanında kitap okumadan olur mu? Olmaz. Kitaplıktan bi’kaç bi’şey seçtik, gel bi bak istersen. Kime sorsan “Keçelinin Kitaplığı”nı tarif eder. Ramazan diyince sizin de gözlerinizde teravih namazı parlıyor mu? Parlasın çünkü “Öğrenci İşi”nde çok güzel teravih anısı var.

Uzundur yaz geceleri, eğer biraz da komikli, düşündürmeli, eğlendirmeli şeyler okumak istersen, “Ehl-i Tivit”i içeri bıraktım. “Hayâlnâme” de bu ay Avf b. Ebi Hayye’yi ziyaret edicez, sakın geç kalma!

Aaa, annem sahur hazırlamak için çağırıyo. Ben gidiyorum, ama içerde daha çok güzel şeyler var, onları kaçırma. Allah’a emanet ol. Hayırlı geceler, günler, iftarlar, sahurlar. Hayırlı Ramazanlaaar!

 

 

KEÇELİ BÜNYE

Sahibi:

Hepimizin Adına Sen

Ekip Yürütmeni
Genç Yorum Adına Ben

Yazı/Çizi İşleri:

Huriye                                Neslinur Zeynep
Büşra                                      Nuriye Sultan
Feyzanur Elif                                 Edibenur
Emine Sultan                                    Şüheda
Beyza                                                  Merve
Ayşenur                                            Şulenur
Melike Nursultan

İlk yorumu siz yazın

Makale hakkında düşüncelerinizi paylaşın:

E-Posta adresiniz kesinlikle gizli kalacaktır.


*