Şubat Sayımız Çıktı!

“AŞK İMİŞ, HER NE VARSA ÂLEMDE”

Aylık aktüel gençlik dergisi Genç Yorum’un “Aşk” konulu Şubat sayısı çıktı. Dergi, bütün kâinatı kuşatan “Aşk” meselesini akıl-kalp-nefis çerçevesinde ele alıyor.

Gündemi ebedî gençlik olanların dergisi Genç Yorum, “Kâinatın kalbinde AŞK var” başlıklı 162. sayısıyla çıktı. Kalbin gerçek sahibini arama yolculuğundaki insanı anlatan dergi; sevgi, muhabbet, aşk, şefkat gibi duyguları irdeliyor.

Şubat kapak dosyasında yer alan yazılar ve yazarları şöyle:

Şükrü Kalı: “Çok seviyoruz, peki helâl seviyor muyuz?”

Bilal Said Parlakoğlu: “Aşka yolculuk”

Hümeyra Titer: “Kalp herkesi sever mi?”

Mustafa Gönüllü: “Seviyorum, ama kimi?”

Abdulkadir Sinoğlu: “Muhabbet mi, musibet mi?”

Nuriye Sultan Kostak: “Yol aydınlatma tarifi; aklet, gör ve işit!”

Feyza Yılmaz: “Anne-Baba: Ben flört ediyorum!”

Betül Boruzan: “Ömürlük”

 

Kapak dosyası bağlamında; Risale-i Nur Külliyatı’ndan derlenen Nurlu Yorum ve İbrahim Özdabak çizgileriyle Karikatür sayfası da derginin daimî sayfalarını oluşturuyor.

 

Her ay olduğu gibi

Caner Kutlu Zihnin Çarkları’nda “Özgürlük – 1”; Fatma Zehra Şimşek, Duygu Yüksel ve Esra Yavuzyiğitoğlu Bâb-ı Edebiyât’ta “Âyîneye baksam görünür sûret-i yâr”; Melike Nursultan Üner ve Nuriye Sultan Kostak Herkes İçin Sanat’ta “Güzeli seçme kabiliyeti”; Ali Hakkoymaz Keyfince Lügât’te “Korku ve ümit” yazıları ile okurlarını bekliyor.

Türkiye ve Dünya gündeminden içeriklerle Kübra Ünüvar’ın derlediği Haber Yorum; ilginç bilgilerle Şeyda Sultan Zengin’in hazırladığı Amerikan Tavukları ve Erhan Akkaya editörlüğünde Foto Yorum sayfaları da her ay olduğu gibi bu ay da Genç Yorum’da.

 

Keçeli’de bu ay

Takipçilerinin her ay merakla beklediği Keçeli gene dolu dolu. Öğrenci İşi’nde Ayşenur Aydoğdu Akten, Ehl-i Tivit’te Neslinur Zeynep Mutlu, Her Telden’de Edibenur Üner, Çay Saati’nde Büşra Bakırcı, Eskimez Yazı’da Emine Sultan Çakır, Keçeli’nin Kitaplığı’nda Merve Yavuz, Zürefa’da Sueda Çakır, Nesl-i Âti Akademisi’nde Feyzanur Elif Mutlu ve Huriye Yücesoy birbirinden güzel ve özgün içeriklerle Keçeli okurlarını bekliyor.

 

Başka neler mi var?

Yeşil Yorum’da yazar Buket Uzuner Deniz kuşlarının % 90’ının midesinde plastik atık bulunuyor” yazısıyla yer alırken, Nesibe Ersoylu “Helâl Olsun” Şubat Özel sayısındaki kapak yazısının devamı olan “Hayatımızdaki tercihler: Helâller ve haramlar – 2” çalışmasıyla yer alıyor. Ömer Bayrak ise Fütuhat şiiriyle yer alıyor.

 

 

İlk yorumu siz yazın

Makale hakkında düşüncelerinizi paylaşın:

E-Posta adresiniz kesinlikle gizli kalacaktır.


*