2020 Ağustos- Keçeli’den size

Merhabalar Keçeli. Nasılsın? Sen iyi, mutlu olunca biz de iyi ve mutlu oluyoruz. Senin bizi takip etmen şevkimizi artıyor. Her ay daha güzel içerikler üretmek için daha çok çabalıyoruz. Bakalım bu ay neler üretmişiz!

Eskimez Yazı’da Emine Sultan Çakır, haşrin küçük numûnelerini gözler önüne seren Eğri büğrü hudutlar, müstakim şekiller yazısı ile yer alıyor.

Ehl-i Medya’da Neslinur Zeynep Mutlu, Psikolog Elifnur Özden’in YouTube kanalının tanıtımı yaparken, Feyâlilaceb’te Şulenur Yaşar, Dikkat! Güven aranıyor! yazısıyla pandemi sürecindeki duygularımıza tercüman oluyor.

Üniversite tercihi yapacak Keçeliler Öğrenci İşi’nde toplansın. Şule Konca, farklı farklı bölümlerde okuyan veya mezun olmuş kişilerle yaptığı küçük röportajlarla bölüm tanıtımları yapıyor.

Heybe’de Merve Yavuz, Sürecin bize kattıkları yazısı ile “Bir değişime zorlandık” derken, Sinematograf’ta Edibenur Üner yine çizgilerini konuşturuyor; çizgiler biz tarafından anlaşılmayı bekliyor.

Keçelinin Kitaplığı’nda ise Fethiye Akay, her Nur Talebesi’nin kitaplığında olması gereken Taa Kıyamete Kadar kitabının tanıtımı ile yer alıyor.

“Okumadığın gün karanlıktasın” demişler. Karanlık korkutucudur Keçeli. Birlikte okuyalım. Keyifli okumalar…

İlk yorumu siz yazın

Makale hakkında düşüncelerinizi paylaşın:

E-Posta adresiniz kesinlikle gizli kalacaktır.


*