2020 Kasım- Keçeli’den size

Selamlar çok kıymetli Keçeli takipçileri. Felaketler yılı denilen (ki aslında felaket olan 2020 değil, beşerin bulaşık eli) 2020’nin Kasım Ayı’na gelmiş bulunuyoruz. Bu ay Keçeli’de neler var acaba, bakmak ister misiniz?

Eskimez Yazı’da Emine Sultan Çakır, biraz tevafuk biraz da algıda seçicilik üzerine olan “Çatı katındaki hazine” yazısıyla selamlıyor bizi.

Ehl-i Medya’da Neslinur Zeynep Mutlu, “Kullandıklarımızdan ve atıklarımızdan sorumluyuz” diyor ve bizi “Sıfır Atık” projesinden haberdar ediyor.

Keçeli’nin Kitaplığı’nda Fethiye Akay, insanı tanımak üzerine olan Hz. İnsan kitabının tanıtımı ile yer alıyor.

Feyâlilaceb’de Şulenur Yaşar, “Güçlü olmaya endekslenmiş sevgili insanlar, neden acizliğimizi kabul etmiyorlar?” sorgulamasını yaptığı “Ağla ağla, açılırsın” yazısıyla hislerimize yine tercüman oluyor.

Öğrenci İşi’nde Şule Konca, ülkemizin kanayan yarası olan kitap okuma oranına değinerek “Neden kitap okumalıyım?” sorusunun cevabını bulmaya yönlendiriyor biz Keçelileri.

Heybe’de ise Merve Yavuz, doğal sit alanlarının içinde bir kategori olan “Kesin korunacak hassas alanların” ne olduğu konusunda bizleri aydınlatıyor.

Önümüzdeki ay görüşmek üzere, keyifli okumalar!

İlk yorumu siz yazın

Makale hakkında düşüncelerinizi paylaşın:

E-Posta adresiniz kesinlikle gizli kalacaktır.


*