2016 Ocak

Merhaba arkadaşlar,

Yeni bir yılın ilk ayında yine sizlerle birlikteyiz. Birlikte böyle güzel bir hizmete vesile olduğumuz için Rabbimize ne kadar şükretsek az…

Farkettiğiniz gibi, yeni bir yıl, yeni bir format… Malum, şimdiye kadar sayfamızda sadece fotoğraf yayınlıyorduk. Yeni formatımızda daha az sayıda fotoğraf olacak. Fotoğraflarınızla birlikte vecize, şiir, fotoğrafın hikâyesi ya da tefekkürî düşüncelerinizi paylaşabileceksiniz. Göndereceğiniz metinlerin kısa ve öz olması sayfamızı verimli kullanma adına iyi olacaktır. Yayınlayacağımız fotoğrafları Instagram hesabımızdan, Facebook grubumuzdan ve gmail hesabımıza gelen fotoğraflardan seçeceğiz. Çok önemli bir husus: Fotoğraflarınızın kompozisyon, çözünürlük, netlik, ışık kullanımı vs. temel fotoğrafçılık kriterleri bakımından iyi ve yeterli olması gerekmektedir. Bütün fotoğrafların bu kriterlere göre değerlendirilmeye alındığını/alınacağını bilmenizi isteriz.

 

64Ünal Gezer

“Kar”ı pek bâridâne ve tatsız telâkki ederler. Halbuki, o bârid, tatsız perdesi altında o kadar hararetli gayeler ve öyle şeker gibi tatlı neticeler vardır ki, tarif edilmez.” 
Sözler

65Adem Alparslan

İnsanlardaki hayatta kalma arzusu; yaşayabilecekleri birkaç gün,
birkaç ay, birkaç yıl için gösterdikleri fevkalade çaba görülmeye değer…
Peki, bilmezler mi asıl hayatın “ahiret”le başladığını!

66Elif Sertbakan

“Kız çocuğunu güzelce terbiye edip, Allah’ın verdiği nimetlerle bolluk içinde yedirir giydirirse o kız çocuğu onun için bir bereket olur.
Cehennemden kurtulup kolayca Cennete girmesine vesile olur.”

Hadis-i Şerif

67Abdulkerim Boztepe

“Cenab-ı Hakkı bulan neyi kaybeder? Ve Onu kaybeden neyi kazanır?”
Mektubat

68Kevser Nur Akpınar

Yer Mekke-i Mükerreme… Kardeşlik kokusu var. Her milletten insanlar dil, ırk, renk ayrılmaksızın hep bir aradalar. Kimi siyah, kimi beyaz, kimi yaşlı, kimi genç… Ama hepsinin kalbi aynı şey için çarpıyor. Hepsinin dilinde dua, gözünde yaş var. Tek bir amaç tek bir Rab için… O manevî havayı solumak bambaşkaydı… 

69
Serra Nur Koçak

Patileri üşümesin diye kuyruğunu kullanan kedicik…
Yaratılışındaki sanatı kim inkâr edebilir?

İlk yorumu siz yazın

Makale hakkında düşüncelerinizi paylaşın:

E-Posta adresiniz kesinlikle gizli kalacaktır.


*