EKİM – KEÇELİ’DEN SİZE

Hey Keçeli, nasılsın görüşmeyeli?

Upuzun bir tatilin ardından ancak okula alışabildin değil mi? Biraz yoruldun, biraz sıkıldın. Ama bakıyorum yine de pek bir heyecanlısın. Biliyorum, dergini açar açmaz bu sayfayı aradın. 😀 Senin bu meraklı ve özlem dolu yüzünü görebilmek için biz de boş durmadık.

Bu ay Çay Saati’nde, karşılıklı götürürken bardak bardak çayları, “uzay niçin karanlıktır” biraz araştıracağız. Kurabiyeler senden, sakın unutma. 🙂 Feyâlilaceb biraz dertli bu ay, çocukluğunu özlüyor besbelli. Gel birlikte onu teselli edelim. Peki, Hayâlname’de şükür dolu bir yolculuğa çıkalım mı birlikte? Sonra, Ehl-i Tivit’le dönüveririz gerçek dünyaya. Pek yardımsever Her Telden, bize hem yabancı dil öğretecek, hem derslerimize destek olacak gibi. Zürefamız biraz mutsuz gibi görünüyor uzaktan, oysa sadece daha güzel bir mutsuzluk istiyormuş. Zürefamız yine yeni adetler getiriyorsun, o ne demek öyle? Yaz tatilinde Osmanlıca’yı boşlamadın değil mi Keçeli? Çünkü Eskimez Yazı derslerimiz son hız devam ediyor. Geride kalmanı istemeyiz.

Ay ben çok konuşunca deli gibi acıkıyorum, Öğrenci İşi maklube tarifini birlikte deneyiversek mi? Üstüne de tatlı, oooh miss…

Sana minicik bir haberim var, onu da sona bıraktım. Nesl-i Âti Akademisi’ni, kızlarımızın şaşırtıcı hikâyelerini 4 göz 8 kulak bekliyorsun, biliyorum. Artık Nesl-i Âti’de bir ay macera peşinde koşacagız, diğer ay Zühre’nin hazırladığı okul gazetesini okuyacağız.

Daha fazla lafı uzatıp sabrını zorlamayacağım. Şurada iki lafın belini kırmışken biraz da ben seni dinlemek isterim. E hadi anlat, sen en çok hangi sayfayı seviyorsun?

Yani eleştirin falan da olabilir belki. Sayfanın soluna adreslerimizi kondurduk,

nereden istersen yaz bize, bekliyoruz bilesin.

Haydi görüşmek üzere, özleyeceğiz seni… 😉

 

 

KEÇELİ BÜNYE

Sahibi:

Hepimizin Adına Sen

Ekip Yürütmeni
Genç Yorum Adına Ben

Yazı/Çizi İşleri:

Huriye                                Neslinur Zeynep
Büşra                                      Nuriye Sultan
Feyzanur Elif                                 Edibenur
Emine Sultan                                    Şüheda
Beyza                                                  Merve
Ayşenur                                            Şulenur
Melike Nursultan

İlk yorumu siz yazın

Makale hakkında düşüncelerinizi paylaşın:

E-Posta adresiniz kesinlikle gizli kalacaktır.


*