MEMRISE VE CURIOSITY UYGULAMALARINA GÖZ ATIN

MEMRISE

Şu ana kadar kullandığım en eğlenceli arayüze sahip ve öğretme yöntemleri de etkili. Uygulama ücretsiz kullanılabiliyor ve Türkçe. İçinde hem dil kursları, hem de çok çeşitli konularda kurslar bulunuyor. Türkçe üzerinden öğrenilebilen diller İngilizce, Almanca, Fransızca, Rusça, İspanya İspanyolcası, Korece ve Japonca. Diğer kurslar arasında da Matematik ve Fen Bilimleri, Doğa, Tarih ve Coğrafya gibi başlıklar yer alıyor.

Türkçe içerikler Türkiye’den kullanıcılar tarafından oluşturulduğu için YGS-LYS yardımcı içerikler, namaz tesbihatı gibi başlıklara bile rastladım. Denemekte fayda var.

 

CURIOSITY

Her gün size 5 kısa görselle yeni bir şeyler öğreten bir uygulama. Uygulamanın Türkçe desteği yok ve içerik tamamen İngilizce. Ancak İngilizce öğrenenler için her gün güzel bir pratik olabilir. Uygulamada ilginizi çeken konuların görseline tıklayarak fazladan bilgi alabiliyorsunuz. Beğendiğiniz başlıkları kaydetme özelliği de bulunuyor. Bilim, tarih, sanat, sağlık, teknoloji, yapay zekâ, hayvanlar gibi pek çok konu başlıkları arasından da ilginize göre bir şeyler bulmanız mümkün. İyi öğrenmeler.

 

 

Edibenur Üner

İlk yorumu siz yazın

Makale hakkında düşüncelerinizi paylaşın:

E-Posta adresiniz kesinlikle gizli kalacaktır.


*