2017 MART – KEÇELİ’DEN SİZE

Selam olsun sana Keçeli,
Selam, üzerinden hiç eksik olmasın, selam verenin, alanın çok olsun inşaallah!

Sana ilk selamımızı vereli 11 ay olmuş, zaman nasıl da çabuk geçiyor ya hu! Önümüzdeki ay birinci yılımız dolacak. Senden bu sebeple bir isteğimiz var, gene senin için… Keçeli bölümümüzü değerlendir; ne eksik, ne fazla, ne lâzım… Dilediğince eleştir, hiç çekinmeden yolla bize. Sana daha güzelini, daha iyisini sunabilmemiz için bize yardım et. 😉 Olur mu? Bence olur, çok da güzel olur. Bu ay sayfaları çevirirken not defterin de yanında olsun.

Çok özel bir şahsiyetten bahsediyoruz Keçelide, dergimizin bütününde olduğu gibi. Vefat yıl dönümünde andığımız bu değerli şahsiyetin hayatından öğreneceğimiz çok şeyler var. Keçelide yer yer bu izlere rastlayacaksın.

Her Telden ile başlıyoruz gene, iki güzel ve faydalı uygulama seni bekliyor. Ardından Çay Saatinde böyle sıcak, iyi pişmiş bir soru ile muhatap olacaksın. Zürefa seni bir arayışa, bir yürüyüşe, ‘ardından gidilecek biri’ne götürecek. Eskimez Yazıda Kur’ân hattını muhafaza edenleri anarken, Osmanlıca Risale okumayı deneyeceksin. Nesl-i Âti Akademisine yeni karakterler dâhil oluyor, macerayı merakla takibe devam… Ehl-i Tivit bizi kalbimizden ve vicdanımızdan yakalıyor bu ay, sorgulatıyor, düşündürüyor, silkeliyor… Feyâlilacebte o özel şahsiyetin hayatından hayret manzaralarına şahitlik edeceksin. Öğrenci İşi tam öğrenci işlik gene, sana çok güzel okuma teknikleri sunmaya geliyor. Keçeli’nin Kitaplığında ise bahsettiğimiz özel şahsiyetin sana özel bir eserini tanıma imkânı bulacaksın.

Kalbine, aklına, ruhuna bir şeyler katacak okumalar dileriz… Allah’a emanetsin…

 

 

 

KEÇELİ BÜNYE

Sahibi:

Hepimizin Adına Sen

Ekip Yürütmeni
Genç Yorum Adına Ben

Yazı/Çizi İşleri:

Huriye                                Neslinur Zeynep
Büşra                                      Nuriye Sultan
Feyzanur Elif                                 Edibenur
Emine Sultan                                    Şüheda
Beyza                                                  Merve
Ayşenur                                            Şulenur
Melike Nursultan

 

İlk yorumu siz yazın

Makale hakkında düşüncelerinizi paylaşın:

E-Posta adresiniz kesinlikle gizli kalacaktır.


*