Nisan 2018 – Keçeli’den size

Selam Keçeli!

Bu ay da toplaştık geldik sana. Ama bu ayın diğer aylardan bir farkı var bizim için. Çünkü artık KEÇELİ 2 YAŞINDA! Bu 2 yıl hepimizin hayatında çok şeyler değiştirdi. Sen de Keçeli sayfalarımızın değişim ve gelişimine şahitlik ettin, hatta yardım ettin. Çünkü biliyorsun ki Keçeli hepimizin! Gel de bakalım içeride neler varmış bu ay?

Hiç sokakta oynarken kafana top geldiğinde beyin hücrelerim öldü diye endişelendin mi? Endişelendiyseeen Çay Saati‘mizde tam sana göre bir sohbet var. Kişisel ve duygusal gelişimine katkı sağlayacağını düşündüğümüz bir kitap önerisi ise Keçeli’nin Kitaplığı‘ndan göz kırpıyor sana. Kitap önerimizin bununla sınırlı olduğunu düşüyorsan, üzgünüm yanılıyorsun! Çünkü Eskimez Yazı‘da da bu ay mikkemmel bir kitap var, üstelik bir de bulmaca! Koşş!

‘Yok ben öyle belli bir şey için bakmıyordum, genel’ diyorsan seni Her Telden‘e alalım, her telden çalalım. Zürefa‘da ise muhabbet duyduğumuz şeylerin değişkenliğini sorguluyoruz. Gel bakalım muhabbet değişir miymiş? Ama biz zaten hiç değişmeyen bir Mahbup biliyoruz, öyle değil mi Keçeli? Hayalnâme de tam bu konuyu ele almış bu kez. Öğrenci İşi ise bomba gibi bir öneriyle karşında! Patlamaya hazır, o yüzden zaman kaybetmeden bak! Ehli Tivit de yine güldürürken güldürüyor, daha çok güldürüyor, gülmekten öldürüyor. Nesl-i Âti Akademisi‘nin 2 sene içerisindeki serüvenlerini heyecanla takip ettik, gel bakalım yine bizim kızlar ne işler peşinde acaba? Allah Keçelimize uzun ömürler versin de sen de aramıza katılana kadar heyecanımız hiç bitmesin, katlanarak çoğalsın… 2. senemiz kutlu, mutlu, hayırlı olsun!

İlk yorumu siz yazın

Makale hakkında düşüncelerinizi paylaşın:

E-Posta adresiniz kesinlikle gizli kalacaktır.


*