Haziran 2018 – Keçeli’den size

Nadide Keçeli bölümünün güzîde Keçeli üyeleri.

Efendim bu ay da sizin için hazırlamış olduğumuz, hatta bazılarını ‘birlikten kuvvet doğar’ sırrınca sizlerle beraber hazırladığımız Keçeli bölümümüze hoş geldiniz, der biraz alkışlarınızı istirham ederiz. Sizler için özenle düşünülmüş, sevgiyle kaleme dökülmüş ve dualarla basıma gönderilmiş çalışmalarımızdan biraz bahsetmek isteriz.

Her zamanki gibi olaylara bakış açımızı değiştiren, ciddi düşündüğümüz konularda bizi güldüren Ehl-i Tivit, iyi ki varsın… Hayatın içinden yakaladığı güzel nüanslarla Her Telden bu ay da bizimle. Eskimez Yazı bizi güzelce yönlendiriyor, şevkimizi artırıyor ve bir de bulmaca sunuyor bize. Hadi sen de göster kendini. Öğrenci İşi bu sayımızda da iyi iş çıkardı. Benim pratik bir şeyler yapmam lâzım diyenler, haydi iş başına! Çay Saati’ni okurken çayınızı yanınızdan eksik etmeyin. (Aman unutup da oruçluyken yapma!) Kafanızı çalıştırırken ihtiyacınız olacak. Zürefa harika şeyler anlatıp sorular hazırlamış, dikkatli okuyup güzelce cevaplar vermeli. Oooo Hayâlnâme’de bir davet var. Ben hemen hazırlanmaya başlayayım, haydi sen de oku, sen de kap çantanı gel! Nesl-i Âti Akademisi’nde Ramazan nasıl geçiyor, siz de merak etmiyor musunuz?

Bu arada, ne çabuk olgunlaşıp da bugünlere geldi bu sayfalar yaa, gözyaşlarımı tutamayacağım… Sizlere, ayırdığınız kıymetli vaktiniz ve okuyan değerli gözleriniz için teşekkürlerimizi sunmayı bir borç biliriz efendim. Ramazanın bereketi ve huzuru ile bayrama erişmek duasıyla…

İlk yorumu siz yazın

Makale hakkında düşüncelerinizi paylaşın:

E-Posta adresiniz kesinlikle gizli kalacaktır.


*