2018 Ekim – Keçeli’den size

Selamlar Keçeli Gençliği!

Aydan aya görüşmek sana da az geliyor mu? Özlüyoruz seni ya, o yüzden bomba gibi hazırladık kendimizi bu aya. Dopdolu ve rengârengiz. Biz senin karşına çıkmaya hazırız, peki sen bizi okumaya hazır mısın?

Hiç duydun mu Scutoid’i? Öğrenmeye hazır mısın? Hadi o zaman kap çayını, Koş Çay Saati’ne…

Öğrenci İşi’nde rengârenk Keçeli maskotlar yapmaya, Feyâlilaceb’te dolar için yazılmış bir akrostiş okuyup dünyanın insanoğlundan sıkılmışlığına tanık olmaya hazır mısın?

İki kuzenin bir yıllık dil öğrenme serüveni nasıl başladı? Biri Fransızca’yı biri Farsça’yı ne kadar öğrenebilecek acaba bu bir yılda? Ama Farsça’yı öğrenen kuzen iddialı benden söylemesi, bak hemen Türkçe’de kullandığımız Farsça kökenli kelimelerden bir derleme yapmış Eskimez Yazı’da.

Yerin altındakileri nasıl tefekkür ederiz söylesene? Ama değil mi ki “Yerin altını bilmektir yerin üstünü kıymetli yapan?” Hadi o zaman Zürefa’ya…

Freeganlar çıkmış şimdi de başımıza, tüketim ve israf kültürüne savaş açmışlar diyorlar, e peki bizim dinimizde de israf haram değil mi? Okumak lâzım o zaman Her Telden’i…

Ehl-i Tivit’i baştan beri takip edemediysen eğer üzülme, bu ay “en”lerle senin için geliyor. İstersen tamamına da web sitemizden ulaşabilirsin.

Hazırlayıp içini doldurması bizden, okuması senden… Haydi bakalım sana iyi okumalar Keçeli!

İlk yorumu siz yazın

Makale hakkında düşüncelerinizi paylaşın:

E-Posta adresiniz kesinlikle gizli kalacaktır.


*