TEMMUZ SAYIMIZ ÇIKTI!

Bir bakışla batmamak için…

 

Mübarek Ramazan ayını yolculamaya hazırlandığımız şu günlerde, ebedî gençliği arzulayanların dergisi Genç Yorum önemli bir sayı ile çıktı. Dergi, yaz mevsiminin getirdiği gaflet rüzgârına karşı, ‘nazar etme’ siperini hatırlatıyor.

Bediüzzaman Said Nursî Hazretleri’nin Kur’ân’dan ders alarak Risale-i Nur’da öğütlediği iffet ve adap dersini hatırlatan dergi, bir bakışla batmanın vahim tablosunu nazarlara sunuyor. Haramlara, geçici lezzetlere, cazibedar fitnelere, moda, imaj gibi dayatmalara “Nazar etme nolur” diyen Genç Yorum, gençleri ebedî gençliklerini kaybetmemeye çağırıyor.

Ölümün, gaflet perdesini yırtarak hakikati göstereceğini vurgulayan dergi, zengin bir kapak dosyasıyla okuyucuyu bekliyor. Mustafa Oral, Kundaktan Kefene Değişen Moda; Psikolog Banu Yaşar, İnsanlar Değil, İmajlar Dolaşıyor Sokaklarda; Hasan Yükselten, Vegas’ta Yaşanan; Sertaç Lüser, Merkezden Sapmamak İçin: Sebat ve Ersin Acar, 3 Duygu 3 Meslek yazılarıyla Genç Yorum kapak dosyasında.

Keçeli tüm enerjisiyle…

Gençlerin ve kendini genç hisseden herkesin dergisi olan Genç Yorum’un yeni bölümü Keçeli 3. bölümü ve tüm enerjisiyle devam ediyor. Bu ayki çalışmada; Her Telden, Feyâlilaceb, Eskimez Yazı, Nesl-i Âtî Akademisi, Zürefâ, Hayalnâme, Çay Saati, Ehl-i Tivit ve Öğrenci İşi meraklılarını bekliyor.

Bu ay da…

Her ay olduğu gibi bu ay da okuyucuyla buluşmayı bekleyen sayfalar var. Güncel, ilgi çekici, insan fıtratını ilgilendiren haberlerle Haber Yorum; hayatın koşturmacası arasında gözden kaçan güzellikleri hatırlatan tefekkürlerle Veda Yazıları; kelimelerin kalbine yolculuk yapan Keyfince Lügât; kapak yazıları bağlamında en son ve en güzel söz olan Nurlu Yorum; okuyucuların yakaladıkları karelerle renklenen Foto Yorum; kapak konusunun çizgilerle sanata dönüştüğü Karikatür; sanatı, sanatçıyı, dahası en büyük sanatkârı hatırlatan özel çalışmalarıyla Herkes İçin Sanat; insan zihninin mucizevî işlevselliğini ilmî yönleriyle ele alan Zihnin Çarkları ve hayatlarımızın vazgeçilmez bir parçası hâline gelmiş olan teknoloji dünyasından yeni haberlerle Tekno Haber Genç Yorum Temmuz sayısında…

Daha başka…

Zengin muhtevası ile okuyucunun beğenisini kazanan dergide bu ay; Güncel Yorum, Şiir ve Anlamlı Yorum sayfaları da tefekkürlük okumalara davet ediyor.

Genç Yorum tüm okuyucularının mübarek Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyor.

İlk yorumu siz yazın

Makale hakkında düşüncelerinizi paylaşın:

E-Posta adresiniz kesinlikle gizli kalacaktır.


*