2017 MAYIS – KEÇELİ’DEN SİZE

Esselamu Aleyküm Keçeli milletinin insanları!
AY YİNE BİZ GELDİK, BU AY DA BERABERİZ, ÇOK ŞÜKÜR RABBİM! Biliyorsunuz bu dergicilik işleri heyecanlı şeyler. Ama bu ay ekstra ekstra heyecanlıydı. ÇÜNKÜ KEÇELİ BİR YAŞINDA1!!bir1!1!birbir!!11!

Ekip olarak oturduk düşündük, şimdi birinci yılımızı kutlamak için bir şey yapmamız lâzım, ne yapalım, ne yapalım, dedik ve dergi çıkartmaya karar verdik. Ve işte yine beraberiz. Selamlamayı bir türlü geçemiyorum içimde bitmek bilmeyen bir selamlaşma isteği peyda oldu, hadi bayram namazı sonrası cami çıkışı gibi dizilelim, sonsuz bir selamlaşma zinciri başlatalım.
Sizlere daha önce hiçbir yerde görülmemiş matbaa kokulu sayfalar hazırladık. Ben çok seviyorum o kokuyu. Sen de dergiyi eline alır almaz ortasından açıp suratına yaslıyorsan HIGH FIVE! Tabi bunu yorum olarak yazmak istersen, şuraya hemmen Official Keçeli Instagram sayfasını bırakıyorum: “@keceligencyorum”. Çıkın çıkın, gelin.
Bu ay neler var neler. Tabi ki önce “Her Telden” çalıyoruz. Sonra çayımızı demleyip “Çay Saati”yle kelebeklerin ömrünü sorguluyoruz. Ve geliyoruz “Eskimez Yazı”ya, Türkçe kelimeleri Osmanlıca yazıyoruz. Buraya kadar aç karınla okuduysanız, şanslı gününüzdesiniz! “Öğrenci İşi” bizlere bir patates kızartmış, soğanlar şok! Sinematograf ve enfes bir deneme “Zürefa” sayfamızda bizleri bekliyor. “Keçeli’nin Kitaplığı” hani bana, hani bana diyor, “Ehl-i Tivit” gülerken güldürüyor, düşündürürken düşündürüyor. Sizce de bir şey eksik değil mi? “Hani bizim ‘Nesl-i Âti Akademisi’nin yerinde duramayan kızları?” dediğinizi duyar gibiyim.
HADİ O ZAMAN BENİ OKU! HEMEN OKU! SONRA YAVAŞCA TEKRAR OKU! HEPİMİZİ ÇAYLA, OTUR YİNE OKU!

“Şimdi oku, kabirde okuyamazsın” Keçeli! 😉

 

 

KEÇELİ BÜNYE

Sahibi:

Hepimizin Adına Sen

Ekip Yürütmeni
Genç Yorum Adına Ben

Yazı/Çizi İşleri:

Huriye                                Neslinur Zeynep
Büşra                                      Nuriye Sultan
Feyzanur Elif                                 Edibenur
Emine Sultan                                    Şüheda
Beyza                                                  Merve
Ayşenur                                            Şulenur
Melike Nursultan

İlk yorumu siz yazın

Makale hakkında düşüncelerinizi paylaşın:

E-Posta adresiniz kesinlikle gizli kalacaktır.


*