Ocak 2018 – Keçeli’den Size

Bu sene o sene arkadaşlar; milenyumluların üniversite sınavına gireceği sene. Zaman çok çabuk geçiyor ya hu! 2017 de bitti. O hâlde durma, sayfaları çevir Keçeli. Faydalı bir şeylerle uğraşmak vaktidir.

Hemen yan sayfada mesela, Japon bir abimiz var. Microsoft Excel üzerinden resim yapıyormuş, ne güzel. Sonra, anlatacak güzel hikâyeleri olanları dinleyebileceğin bir YouTube kanalı. Bunlar Her Telden’de. Peki Çay Saati’nde ne var? Her zaman olduğu gibi tefekkür var. Yağmurun neden rahmet olduğunu bir daha düşün bakalım.

Ne var sırada? Eskimez Yazı. Bu ay affetmekten bahsediyor. Affetmek lâzım Keçeli. Şimdi de Nesl-i Âti Akademisi var. Kahramanlarımız yine ne haylazlıklar peşinde acaba? Sonra uzun boylu zarif bir zürafa sizleri bir şairle tanıştıracak. “Her zerresiyle dua olmuş” bir şairle. Öğrenci İşi’nde de dolu dolu, sana çok şey katacak iki film tavsiyesi var. Ardından Feyâlilaceb’e ulaşacaksın. Bir maç anlatıyor bu ay bize yazar, şampiyonluk ölüm kalım meselesi bu maçta. En sonda ise sevgili en çok okunan sayfamız Ehl-i Tivit! Geçtiğimiz ay yaptığımız Twitter etkinliğinden seçmeceler var burada da. Tamam, hepsi bitti galiba. O zaman kapanışı yapabiliriz.

İyi okumalar Keçeli!

İlk yorumu siz yazın

Makale hakkında düşüncelerinizi paylaşın:

E-Posta adresiniz kesinlikle gizli kalacaktır.


*